Programări la +4 0740918234

Program modificat din ianuarie 2020

Începând cu ianuarie 2020 voi lucra doar o săptămână pe lună în Romania. Pentru programarea consultațiilor vă rog să contactați clinicile, astfel: Clinica DERMAFAM Cluj-Napoca +40757578883 , respectiv Clinica STAR MEDICA Satu Mare +40361426926.

Dacă doriți să luați legatura direct cu mine, puteți să o faceți pe email contact@danlazar.ro, urmând să vă răspund în cel mai scurt timp posibil.

Cabinet în cadrul Clinicii Star Medica

Dermatologie Dr. Dan Lazăr în Satu Mare

Dermatologie estetică

Printre tratamentele estetice efectuate în Satu Mare menționez următoarele proceduri medicale:

  • injectarea de toxină botulinică (botox) pentru tratamentul ridurilor de la nivelul feței, precum și pentru tratamentul hiperhidrozei (a transpirației excesive de la nivelul axilelor, palmelor sau picioarelor)
  • ameliorarea șanțurilor și a ridurilor de la nivelul obrazului, tratamentul cearcănelor precum și lifting nechirurgical al feței , minim invaziv, cu acid hialuronic sau hidroxiapatită de calciu
  • corectarea asimetriilor şi mărirea buzelor cu acid hialuronic
  • peelinguri chimice pentru tratamentul acneei, melasmei sau în scop anti-ageing
  • scleroterapie

Tratamentul cu toxină botulinică, cunoscut ca și "botox", are efect provizoriu asupra ridurilor dinamice de la nivelul feței. Cu alte cuvinte, botoxul acționează asupra mușchilor care determină riduri pe frunte, langă ochi sau între sprâncene. Prin blocarea acestor grupe de mușchi se obține "ștergerea" ridurilor provocate de contracția și mișcarea mușchilor. Procedura este nedureroasă și este efectuată după ce se amorțește locul cu o crema anestezică. 

Acest tratament cu toxină botulinică poate fi folosit și pentru diminuarea transpirației excesive, în tratamentul hiperhidrozei.

Injectarea buzelor cu acid hialuronic se efectuează pentru corecția unor asimetrii de la nivelul buzelor sau pentru mărirea buzelor cu aspect natural. Tot prin injectare cu acid hialuronic se efectuează tratamentul cearcănelor, tratamentul ridurilor de la nivelul feței sau ridicarea pomeților pentru a obține un efect de lifting nechirurgical minim invaziv. Această injectare de acid hialuronic poate fi efectuată cu ac sau canulă (un ac de plastic, neascuțit), după anestezia prealabilă cu cremă anestetică pentru a fi o procedură nedureroasă. Fiolelel de acid hialuronic sunt preumplute și sunt de mai multe feluri, ca să poată fi adaptate la diversele proceduri de înfrumusețare. Efectul măririi buzelor se observă imediat după injectare, iar aspectul final urmărit este de a fi cât mai natural, în concordanță cu aspectul general al feței.

Injectarea de hidroxiapatită de calciu (Radiesse) este benefică pentru lifting nechirurgical al feței, pentru tratamentul ridurilor de la nivelul gâtului sau pentru tratamentul mâinilor îmbătrânite. Această procedură este nedureroasă și persistă un timp mai lung.

Tratamentul venelor varicoase mici, precum și a telangiectaziilor (vase sau vene sparte) de la nivelul picioarelor poate fi efectuat prin injectarea unei substanțe în vene, ceea ce determină dispariția lor. Această procedură se numește scleroterapie și poate fi efectuată rapid, fără durere,, fără internare sau anestezie totală, fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente a varicelor de la nivelul picioarelor.

Tratamentul cu microace, dermapen, precum și mezoterapia injectabilă au efecte foarte bune asupra ridurilor fine de la nivelul feței, în scop antiageing sau în tratamentul unor afecțiuni de piele.

Acneea este una dintre afecțiunile cele mai frecvente în rândul tinerilor. TRatamentul acneei poate fi efectuat cu medicamente, creme de tip medicament sau creme dermatocosmetice. DE asemenea, în tratamentul complementar al acneei intră și peelingurile chimice, dermapen-ul sau mezoterapia. Combinarea unor diverse tratamente determină dispariția acneei într-un timp cât mai scurt, pentru a evita complicațiile (cicatricile) apărute de la acnee.

Cicatricile apărute în urma unor operații sau post traumatic pot fi corectate prin injectarea unor substanțe, cu scopul de a scădea inflamația și de a stimula cicatrizarea normală.

Tratamente laser

O dată pe lună (pe bază de programare prealabilă) voi aduce la cabinet un laser performant, util pentru îndepărtarea condiloamelor acuminate, verucilor vulgare, papiloamelor virale, angioamelor cutanate, xantelasmei sau a altor tumori cutanate benigne.

De asemenea, acest laser poate fi folosit și pentru blefaroplastie - ridicarea nechirurgicală a pleoapelor sau pentru excizia unor alunițe mici, crescute pe suprafața pielii. Excizie nevilor cu ajutorul laserului, atunci când este posibilă, ajută la o vindecare mai rapidă și mai estetică. De asemenea, excizia laser nu lasă cicatrici și permite analiza de laborator a aluniței.

Procedura se realizează după aplicarea unei creme anestezice, este nedureroasă și nu rămân cicatrici în urma tratamentului.

Chirurgie dermatologică

Chirurgia dermatologică este realizată în anestezie locală, fără să fie nevoie de internare. 

Biopsia pielii și exciziile mici pot fi efectuate în Satu Mare. Pentru intervențiile mai mari, cum ar fi excizia carcinoamelor bazocelulare, a melanomului sau a diverselor forme de cancer de piele, pot să fac o evaluare a operației, urmând a stabili dacă această operație pot să o efectuez în Satu Mare sau în Cluj-Napoca.

Adresă

Str. Lucian Blaga 21, Satu Mare

Telefon

+4 0361 426 926

Email

contact@danlazar.ro

Întrebări frecvente

Despre cabinetul din Satu Mare

Ce modalități de plată sunt acceptate?

Este aceptată doar plata cu numerar.

Loc de parcare

Se poate parca gratuit în fața clinicii Star Medica.

Consultații fără programare - de urgență?

În limita timpului disponibil, există posibilitatea consultației fără o programare prealabilă.

Deoarece doresc respectarea timpului de așteptare pentru toți pacienții, consultațiile neprogramate anterior pot fi taxate ca și consultație de urgență.

Prioritate la consultație

Există mai multe categorii de persoane care beneficiază de prioritate - vă rog să specificați categoria când efectuați programarea:

  • cazuri potențial contagioase 
  • cazuri medicale sau chirurgicale urgente
  • copii mici, femei însărcinate
  • persoane cu dizabilități serioase

Pacienții încadrați la "consultație de urgență" NU beneficiază de prioritate, ci vor fi consultați în limita timpului disponibil, fără a fi necesară modificarea programărilor anterioare.

Decalarea pacienților programați

În general nu există decalare sau este minimă:10-20 minute.

Cu toate acestea, pentru tratamentul unor cazuri urgente sau dificile, operații complicate sau proceduri medicale care nu decurg conform așteptărilor, poate fi necesar mai mult timp decât a fost alocat inițial.

Este necesară confirmarea programării?

Pentru a face o programare este necesar numele persoanei și un număr de telefon pentru contact.

Odată făcută programarea, NU este necesar să sunați cu o zi înainte pentru a reconfirma.

În cazul în care intervine ceva urgent și nu vă mai pot primi la consultație (cazuri foarte rare) , veți fi anunțat telefonic sau prin mesaj în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumesc pentru înțelegere!

Anularea unei programări

În cazul în care intervine ceva urgent și nu mai ajungeți la programarea făcută, vă rog să mă anunțați cât mai curând - telefonic sau mesaj.

Anularea unei consultații în timp util imi permite alocarea timpului unui alt pacient care are nevoie de un consult dermatologic.

Vă mulțumesc anticipat!