Programări la +4 0740918234

Program modificat din ianuarie 2020

Începând cu ianuarie 2020 voi lucra doar o săptămână pe lună în Romania. Pentru programarea consultațiilor vă rog să contactați clinicile, astfel: Clinica DERMAFAM Cluj-Napoca +40757578883 , respectiv Clinica STAR MEDICA Satu Mare +40361426926.

Dacă doriți să luați legatura direct cu mine, puteți să o faceți pe email contact@danlazar.ro, urmând să vă răspund în cel mai scurt timp posibil.

Cabinet în cadrul DERMAFAM

Dermatologie Dr. Dan Lazăr în Cluj

Medicul dermatolog Dr. Dan Lazăr vine în întâmpinarea pacienților săi în cadrul DERMAFAM Cluj-Napoca, cu servicii medicale de specialitate care au la bază aparatură modernă și cele mai noi proceduri de tratament medical și estetic.

Locația cabinetului de dermatologie

Cabinetul dermatologic din Cluj aparține clinicii DERMAFAM si este localizat in cartierul Zorilor din municipiul Cluj-Napoca, pe strada Meteor 41, cu intrare de pe str. Sputnic, strada care face lagatura intre strada Meteor si strada Cometei .

Din păcate strada pe care se află cabinetul nu beneficiază de stații ale rețelei de transport public, cu toate acestea se poate ajunge foarte ușor la clinică de pe străzi apropiate care au stații de transport în comun cum ar fi Strada Observatorului sau Calea Turzii

Pacienții care vin cu autoturism personal pot parca in parcarea de langa clinica, pe str Sputnic (este sens unic - pt parcare se face prima alee la dreapt , imediat dupa clinica) .

Garanțiile cabinetului Dr. Dan Lazăr

Ca pacient al cabinetului dermatologic Dr. Dan Lazăr, aveți siguranța unei evaluări medicale corecte și un plan de tratament optim realizat de către un specialist în domeniu:

Profesionalism și calitate

Formarea profesională în Centrul Medical Cluj-Napoca - Clinica de Dermatologie, precum și formarea continuă prin participarea la cursuri de specialitate și congrese naționale și internaționale asigură o pregătire la cele mai înalte standarde.

Aparatura medicală a cabinetului precum și tehnicile de tratament folosite sunt de ultimă generație.

Tratamente dermatologice de specialitate, individualizate

În funcție de caz, fie el cu abordare medicală, chirurgicală sau estetică, consultația și planul de tratament sunt adaptate fiecărui pacient în parte pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Pentru tratamentele estetice vom stabili împreună cele mai potrivite tehnici și produse medicale, pentru obținerea efectului de înfrumusețare dorit.

Siguranță și confidențialitate

Datele dumneavoastră medicale și informațiile de contact sunt confidențiale și așa vor rămâne.

Diagnosticele și tratamentele efectuate în cadrul cabinetului de dermatologie sunt cunoscute doar de medicul curant și pacient.

Serviciile cabinetului dermatologic în Cluj-Napoca

Consultațiile și tratamentele oferite de medicul dermatolog Dr. Dan Lazăr sunt specializate și individualizate fiecărui pacient în parte.

Dintre categoriile diferite de servicii de specialitate de care puteți beneficia în cabinetul dermatologic din Cluj amintesc:

Dermatologie și venerologie

Simptomele bolilor de piele și ale scalpului nu trebuie ignorate, afecțiunile pot fi diagnosticate și tratare pentru evitarea unor potențiale complicații.

Suspiciunea unei boli cu transmitere sexuală poate fi înlăturată cu analize specifice diferite de la caz la caz, cu maximă discreție.

Evaluarea alunițelor, dermato-oncologia și chirurgia pielii

Urmărirea alunițelor (nevilor) de la nivelul pielii este esențială pentru sănătatea dumneavoastră.

Orice modificare de aspect al unei alunițe trebuie să implice investigarea dermatologică imediată și obligatorie, pentru diagnosticarea și tratarea unui potențial cancer de piele incipient.

Excizia tumorilor de piele precum și chirurgia slow MOHS sunt intervenții efectuate în maximă siguranță în sala de operație a cabinetului de dermatologie.

Tratamente laser

Cabinetul beneficiază de aparatură laser pentru îndepărtarea nedureroasă a diverselor formatiuni  tumorale, tratament ce poate fi aplicat în deplină siguranță și la copii.

Puteți opta în folosirea laserului dioda pentru epilare definitivă, de lunga durata.

Pe langa tratamentele laser, puteti beneficia de tratamente personalizate privind remodelarea corporala.

Dermatologie estetică

Fie că este vorba de înfrumusețare prin folosirea de acid hialuronic, botox, terapia vampir, peeling chimic, dermapen, scleroterapie sau microdemabraziune, este indicat ca tratamentele estetice să fie efectuate de către medic, în siguranța unui cabinet specializat.

Tratamentele estetice efectuate într-un mediu controlat, cum este cabinetul de dermatologie, minimizează potențialele efecte nedorite și reacțiile adverse.

Dermatologie - turism medical în Cluj

Pacienții din alte localități pot apela cu încredere la serviciile medicului dermatolog Dr. Dan Lazăr, format profesional în centrul medical universitar clujean.

Puteți fi tratat de un specialist în dermatologie și puteți vizita în acelați timp atracțiile turistice din Cluj-Napoca și împrejurimi.

Pentru acomodarea dumneavoastră în Cluj veți găsi o selecție extinsă de hoteluri, moteluri și pensiuni, unde vă puteți caza pe durata tratamentului. Inclusiv pe strada clinicii de dermatologie există câteva opțiuni foarte bune de cazare.

Majoritatea procedurilor medicale, chirurgicale sau estetice sunt efectuate în cadrul cabinetului de dermatologie într-o singură ședință și nu necesită internare.

Clinica de dermatologie Cluj-Napoca
Clinica privata de dermatovenerologie, dermatologie estetica si chirurgie dermatologica.

Adresă

Str. METEOR 41, Cluj Napoca

Telefon

+4 0757 578 883

Email

contact@danlazar.ro

Întrebări frecvente

Despre cabinetul din Cluj-Napoca

Ce modalități de plată sunt acceptate?

Serviciile medicale pot fi achitate în Cluj-Napoca sub formă de numerar sau prin card bancar.

Posesorii de card Star BT pot achita contravaloarea serviciilor dermatologice și în 3 rate lunare egale.

Cum pot solicita programarea unei consultații?

Programările pot fi efectuate telefonic, prin intermediul formularului de contact online sau prin email.

Informațiile necesare sunt numele și numărul de telefon al persoanei programate.

Nu este necesar să sunați cu o zi înaintea datei stabilite pentru reconfirmarea programării.

Mă pot prezenta la consultație și fără programare?

Consultația dermatologică se efectuează și fără programare însă prețul serviciului poate fi diferit.

În situația în care se va decala timpul alocat pacienților programați, tariful practicat va fi pentru consultație în regim de urgență.

Cine beneficiază de prioritate la consultație?

Există mai multe categorii de persoane care beneficiază de prioritate:

  • cazuri potențial contagioase 
  • cazuri medicale sau chirurgicale urgente
  • copii mici
  • femei însărcinate
  • persoane cu dizabilități serioase

Dacă vă încadrați în una din cazurile cu prioritate, sunteți rugat să specificați acest lucru în momentul efectuării programării.

Pacienții care solicită consultație în regim de urgență din alte motive decât cele medicale (cazuri medicale sau chirurgicale urgente), nu beneficiază de prioritate și vor fi consultați în limita timpului disponibil.

Cum pot anula o programare?

Dacă din cauza unei situații neprevăzute nu mai reușiti să vă prezentați la ora și ziua stabilită, sunteți rugat să anunțați cât mai curând telefonic sau prin mesaj.

Astfel putem reprograma vizita dumneavoastră pentru o altă dată.

Timp de așteptare, consultație reprogramată sau anulată de către medic

În general nu există timp de așteptare pentru pacienții cu programare.

În situația unui caz în regim de urgență timpul de decalare nu va depăși 20 de minute*.

În cazul unei situații neprevăzute care nu îmi mai permite onorarea ședinței de consultație, veți fi contactat în cel mai scurt timp posibil pentru reprogramarea sau anularea vizitei dumneavoastră.

*pentru tratamentul unor cazuri urgente sau dificile, operații complicate sau proceduri medicale care nu decurg conform așteptărilor, poate fi necesar mai mult timp decât a fost alocat inițial

Există loc de parcare pentru pacienți?

În Cluj-Napoca pacienții cabinetului dermatologic pot parca gratuit în fața DEA Clinic, pe strada Mihai Veliciu.

Există de asemenea o parcare cu plată în Piața Cipariu, la aproximativ 800 m de clinică.